150604

 
Idag har vi bott i vårat hus i 3 år. Och som vanligt tänkte jag göra en liten tillbakablick på vad vi har gjort på ett år.
 
Elin föddes ju i samma veva som vi höll på att färdigställa uteplatsen, och med den enorma värmen som kom så lades projektet litegrann på is ett tag. Men Pär rodde det iland tillslut och vi kunde sitta där och njuta. Vi satte även upp ny belysning och planterade buskar i samband med detta projekt. Andra småsaker som hänt ute är ett nytt jordgubbsland, ett till träd som planterats, en spaljé som byggdes och sattes upp.
 
Inne har jag målat om ett rum, målat om ett skåp samt gjort lite andra små projekt. Vi har gjort iordning den gamla toaletten till ett förråd där vi nu rymmer kläder/skor/källsortering och lite annat.
 
Vi rev ju också halva ladugården där vi tänkt bygga ett dubbelgarage. Och där står vi idag. Grävaren är igång för att gräva grunden och vi ska lägga dräneringsrör, dra el och en himla massa annat.
 
Vi har också hunnit måla den del av ladugården som är kvar med falu rödfärg, dörrarna har skrapats och målats svarta och alla foder har fräschats upp med ny vit färg.
 
Trots mindre tid än förut har vi ändå gjort litegrann. Men det har också varit ett medvetet val från våran sida, att kunna njuta av Elin och inte försöka hinna med renoveringar i samma veva.








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?