100430



Idag är det Valborgsmässoafton. Det blir en lugn sådan för mig, jag jobbar till 19.00. Så det blir hemmagjord pizza tillsammans med Stefan och Eleine och sen kör vi vidare mot Ersmark och träffar Kim och Lollo. Jag tror det kommer bli kanon.

Ha en trevlig valborgsmässoafton!

100429





Imorgon är det valborgsmässoafton. Jag hälsar våren välkommen redan idag med att städa upp på balkongen och plantera lite penseér. Sen till sommaren blir det lite andra planteringar.

Den fina lyktan är ännu ett av mina fynd från Ikea.

100428

God morgon!
Idag är jag ledig. Känns väldigt skönt, dock är dagen fullproppad med saker som ska göras.

Igår gjorde jag och Mia vår första löprunda för i år. Det gick superlätt och vi klarade hela vägen utan att stanna. Så nu är det bestämt att två gånger i veckan ska vi åtminstone försöka ta oss ut. Så på torsdag smäller det igen. Idag ska vi på stan och leta löparskor.



100426





Jag köpte en ny lampa på Ikea. En lite gammeldags med ett snöre som man drar i för att tända den. Ett impulsköp som jag definitivt inte ångrar.

100425



Ett måste då man är i Haparanda är att besöka Iittala's outlet butik. Där har jag gått och klämt och suktat efter många fina grejer. Men igår slog jag äntligen till på tre stycken kivi lyktor. Skulle vilja ha många fler i olika färger, men just nu passade de här bäst.

100425



Ljushuset som var slut på Rusta här i stan, hittade jag istället i Haparanda. Jag är jättenöjd och nu pryder det bänken i sovrummet.

100422

Usch så trött jag är. Kände inte för att jobba 8-18 imorgon. Men vill man tjäna pengar så måste man. Har iaf lite  roliga saker att se framemot i helgen.

Redan imorgon kväll blir det middag med Peter och Mia. Sen stiger jag upp ruskigt tidigt på lördag för att åka till Ikea med mamma och pappa. Och söndag fyller min farmor år. Känns som helgen kommer försvinna fort.

100422



Idag inviger jag min nya kofta från Lindex, 99 kronor fick jag betala för den. Värt!

100421

Spinningpasset idag tog verkligen all energi ur mig. Jag har hittills duschat och fått i mig lite havregrynsgröt men annars sitter jag bara och stirrar tomt framför mig. Noll energi. Och jag som ska jobba ikväll. Men jag har gjort något nyttigt iaf.





100420



Såg att Marabou kommit med en nyhet i chokladhyllan, denna gång en blandning mellan choklad och passoinsfrukt. Den var ganska god faktiskt, men smakar som att dricka passionssoda med en chokladbit i munnen ungefär.

Min favorit är fortfarande Marabou Non stop.

100419







Jag har lyckats övertala Pär om lite nya tavlor i hallen efter att vi gjort om där. Hittade dessa idag och blev riktigt intresserad. Tycker den sista skulle vara perfekt. Få se vad Pär säger om det.

Ni hittar dom här www.favoritsaker.se





100419



Jag har nyss kommit hem från ett träningspass med Mia. Friskvårdskompaniet har gratis träning till klockan 15.00 hela veckan så vi passade på att röra på oss. Otroligt skönt men oj så ont jag kommer ha imorgon.

På onsdag blir det spinning och söndag body pump. Härligt!

100418



Idag har jag varit ledig. Så det första jag gjorde idag var att ta en promenad broarna runt med mamma. Har sedan hjälpt till att slänga lite saker från vinden hemma hos dem. Hittade lite småsaker som jag tog med mig hem, bland annat dockan ovan.

Fick sedan bilen avspolad av pappa så nu blänker den fint igen. Om en liten stund ska jag bege mig mot Norrvalla, Pär har match mot Burträsk.

En perfekt söndag.



100417

Ikväll är Pär på klassåterträff, det är 10 år sedan han gick ut högstadiet. Tiden går verkligen fort.
Jag passade på att bjuda hit min syster för en syskonkväll. Båda har jobbat idag så vi är rätt trötta, så vi har planerat filmkväll med chips och dipp och godis. Mums!

Ha en trevlig lördagskväll!

100416

God morgon!
Lite bättre dag idag tror jag. Har dock sovit som en kratta. Idag blir det jobb mellan 8-18, sen blir det kinamat tillsammans med Peter och Mia. Mums!

Ha en trevlig dag!

100415

Idag är ingen bra dag.
Vi hörs imorgon istället.



100414



Jag fick blommor av Pär idag.




100414



Jag funderar på ett nytt objektiv till min kamera. Jag har senaste timmen suttit och läst recensioner om diverse objektiv och fastnade för detta, Canon 50mm f.1,8II

Objektivet sägs vara väldigt ljuskänsligt så man slipper använda blixt. Passar bra till portträtt och andra motiv där man vill isolera sitt huvudmotiv.

Objektivet fick dessutom betyg 9 av 10 i tyska Fotomagazin och 4,5 av 5 i svenska FOTO.

Priset ligger runt 1200:-


100414

Det verkar vara en relativt fin dag idag med, solen skiner med jämna mellanrum. Sakta men säkert har snön börjat krypa ihop och asfalten börjat blottats, härligt!

Jag är ledig idag med, men imorgon jobbar jag igen och resten av veckan. Ja, förutom söndag. Då ska jag kurera en bakisPär. Hittills har jag hunnit sova alldeles för länge, tränat och ätit en god lunch bestående av chili con carne med massor av grönsaker och tortilla. Ska pyssla lite till här hemma och sen får vi se vad denna dag bjuder på.



100413

Kvällen bjöd på fika tillsammans med Rebecca på Waynes. Det är konstigt det där ibland, hur länge det än är mellan gångerna vi ses så känns det alltid som igår. Inga konstigheter alls, inga frågor som man ställer bara av artighet utan frågor som man faktiskt är intresserad av att veta svaret på.

Vänskap tror jag det kallas.

100413









Det blev två och en halv timme nergrävd i snön innan solen försvann bakom molnen. Har legat och läst hela dagen i stort sett och bara känt lugnet. Även om jag inte har det stressigaste livet för tillfället, är dessa stunder guld värda ändå.



100413

Vilket härligt väder! Idag är det jag som tar en promenad hem till mamma och pappa, lägger mig i lä och solar hela dagen. Underbart!

Hörs sen!

100412



På senare tid har jag velat ha ett ljushus. Möjligen helt i zink eller som detta, helt vitt. Detta ljushus kommer från Rusta, men var slut då jag kikade in där. Ska hålla utkik i veckan om det kommit in fler.

100412



Åh. Gud vad jag längtar efter premiären av Sex and the City 2.

100412



Trots att klockan bara är kring 12 så har jag hunnit med massor idag. Jag har tagit en lång sovmorgon, tvättat, dammsugit samt tränat. Det ni! Nu sitter jag och letar matinspiration för veckans alla middagar, har en del förslag men helst ska alla vara goda, nyttiga samt lättlagade. Imorgon blir det i alla fall storhandling.

Har ni några förslag på nyttiga, goda och lättlagade middagar?



100411

Idag var jag på fotboll. I tre timmar. Men vad gör man inte för sin älskade. Medan jag satt där på läktaren hann jag fundera på en hel del saker. Till exempel:

Varför kommer man till en fotbollsmatch och ser ut som en modell? Där bland publiken fanns massor av tjejer (mestadels var de yngre än mig, tack o lov) som såg så tillfixade ut att jag ville kräkas. De lyste verkligen "Titta på mig!" om allihop.

Själv satt jag helt osminkad med en mössa långt nedanför öronen, helt ovetandes om att man tydligen måste vara snygg för att gå och se fotboll. Det var det senaste modet, lockade hår och mer smink än på en vanlig utekväll.

Jag förstår inte.

Om en halvtimme ska jag på fotboll igen, Pär har match. Och jag kommer se likadan ut som tidigare idag, helt osminkad med min mössa på huvudet och mjukisar på benen.





100410



Jag har äntligen lyckats övertala Pär (tror jag) om att tapetsera om i hallen. Det blir att måla alla väggar vita och endast tapetsera delen där hatthyllan och skostället ska stå. Tror det kommer bli kanon. På så sätt kan jag få mina vita väggar OCH en snygg tapet.

Jag är inne på denna tapet från Osborne & Little som heter Groove Garden 02. Tycker den är riktigt snygg.

100409

Jag ska alldeles strax ställa mig vid spisen. Ikväll blir det fredagsmiddag i vanlig ordning tillsammans med Peter och Mia. Jag ska bjuda på chiliburgare med wokgrönsaker och till efterrätt marängbotten med bär och vaniljsås gjord på matyoghurt och vaniljstång. Mums!

Ha en trevlig kväll!

100409







Igår fyllde min syster 20 år. Ett av alla mina projekt var hennes födelsedagspresent som jag gav henne igår. Jag hade samlat mina bilder från hennes student och gav henne ett album där jag klippt och klistrat och skrivit datum på bal och student.

Resten av de tomma sidorna får hon fylla i själv, med sina egna bilder och mamma och pappas.



100407

Idag var sista gången jag jobbade ett 7-12 pass, nästa vecka drar våra nya scheman igång. Lite surt, men det kommer nog lösa sig. Fick ju två extra lediga dagar!

Imorgon fyller min syster 20 år. Tänk vad tiden går fort! Så direkt efter jobbet brummar jag hemåt för att äta smörgåstårta och fika. Mums!

100406



Idag trillade tidningen Allers ner i brevlådan. Jag fick 5 nummer av min farmor så även jag skulle kunna lösa korsord. Tack farmor!

100406













Titta! Dessa fina saker fick jag av mamma i lördags. Det större tårtfatet passade perfekt till min glaskupa och de pryder redan min byrå. De andra sakerna har jag lite ideér om, men vi får se hur jag gör med dem.

Hur som helst så blev jag överlycklig, älskar dom!

100406

God morgon! Jag hade en plan om att ta en morgonpromenad imorse, men när jag kikade ut genom fönstret ändrade jag mig. La mig istället och sov i en och en halv timme till. Vädret var fortfarande lika grått och trist då jag steg upp, så idag blir det en hemmadag med storstädning. Det behövs verkligen.




100405









Så var denna påsk över. Har haft två härliga dagar tillsammans med min familj, vi har ätit massor av mat och godis. Jag har dessutom jobbat både söndag och idag, dubbelt betalt! 




100403















Det här har min påsk hittills bestått av. Jag har haft väldigt bra två dagar borta i Myrträsk. Nu är jag i stan igen för att fira resten av påsken med min familj samt jobba. Pär är kvar där borta, men på måndag kommer han hem igen.



100401





Glad påsk på er!