160927


Alltså, kärleken till ens barn är väl ganska fantastisk ändå. Så enormt stor och skör. Så ovillkorlig och gränslös. Att få äran att vara hennes mamma gör mig gråtfärdig ibland. Att det var just henne vi väntade på.


160925

 
Idag gör vi äppelmust här hemma. Fick en hel IKEA-kasse full med äpplen av Pärs föräldrar som jag måste hitta på något att göra med. Det går ju inte att baka pajer på allt så nånting annat måste jag ju hitta på. Så must it is!
 
Får se om typ två veckor hur det smakar.


160924

 
När lusten att virka är så stor att man planerar kommande projekt för flera månader framöver, då har man hittat något man tycker om.
 
Nicke är en kommande julklapp, men säger inte till vem ; )


160922


 
När en får dille på att virka disktrasor kan det resultera i en hel hög av dom.


160920


Det bästa med att få pannkakor till lunch är inte själva pannkakan, det är grädden!


160918


Har jag nämnt förr att jag älskar hösten?
 
Jag gör det igen för att vara på den säkra sidan - jag älskar hösten!
Så himla fina dagar som vi har haft den senaste tiden gör mig alldeles varm inombords. Den här helgen har varit så bra på alla sätt och vis. Vi har tagit promenader, påtat i trädgården, Pär har jobbat på garaget, vi har ätit borta hos goda vänner och vi har tagit sovmorgon. Flera goda ting.
 
Ovan ser ni vad som blev över efter att jag beskurit mina buskar - en bukett i den finaste mörkröda färgen.


160909

 
Ibland får jag ryck när jag måste göra om saker. Det har ganska mycket med att jag är hemma stora delar av tiden, men även att jag tröttnar ganska fort på saker och ting. Jag tycker om att prova nya färger, mönster och former och ändra känslan i ett rum. Otroligt enerverande tycker Pär, men ett av mina stora intressen.
 
Det var fyra år sedan vi målade om i sovrummet och sedan dess har det blivit lite slitet på vissa ställen. Dessutom har jag ledsnat på allt det vita och stela och vill åt en helt annan känsla i sovrummet. Så jag målade om.
 
Jag valde att använda samma färg som jag använt mig av nere i köket - kalklitir. Det var lite av ett måste för att vi inte skulle behöva sova i ett annat rum medan färgen torkade. Vanlig färg luktar väldigt mycket och just i ett sovrum kändes det inte okej, kalklitir luktar ingenting och består endast av vatten och kalk. Inga kemikalier eller lösningsmedel.
 
När jag ändå var igång passade jag på att förändra lite andra saker för att skapa den känslan jag ville åt. Ny lampa, som Elin godkände direkt och en ny tavelvägg där vi kan fortsätta sätta upp bilder på Elin.


160902


När Granit fick in denna tavla där man själv kan bestämma vad som ska stå, tog det inte lång tid förrän den kom med posten hem till mig. Jag gillar tanken med att kunna ändra något efter humör.
 
Jag visste ganska snabbt vad som skulle stå; den fina textraden ur en av Håkan Hellströms låtar.
 
Men säg inget till Pär, han hatar Håkan.