130227

   
 
Nu går det undan! Igår hämtade vi hem all inredning till badrummet. Nu står allt så fint placerat både i kök och vardagsrum innan det så småningom kommer på plats. Åh vad jag längtar!


130224

 
 
Det är så himla skönt att solen har börjat komma fram om dagarna. Efter en vinter instängd i mörker behöver man allt ljus man kan få. Så jag tog mig en promenad med P3 i lurarna. Satte mig sedan på bron med en kopp varm choklad och farmors tekakor. Mysigt.
 
 
 


130223

 
Såhär har mina senaste inlägg på Instagram sett ut.
Lilla Edvin, kladdkaka på fettisdag, mattläggaren var här och gjorde klart badrummet, bästaste tidningen, Mia bjöd på mellobakelse och drink förra lördagen och i onsdags var det solsken i staden.
 
 
 
 


130220

 
Vilket underbart väder vi har haft idag! Vaknade vid nio imorse och fullkomligen hoppade ur sängen då jag såg att det var sol ute. Klädde genast på mig för att ta en promenad ute i solskenet. Trots att det var kyligt värmde solen i ryggen. Underbart.
 
Just nu sitter jag och äter mellis, ska snart iväg och jobba. Är inne på dag 3 av 9 i rad. Känns väl sådär men det är bara att bita ihop. Har lite roliga saker som händer under de här dagarna så det ska nog gå bra. Imorgon till exempel ska jag ut och äta och gå på bio tillsammans med mamma och pappa. Det ser jag väldigt mycket framemot.


130220

 
Veckans läsning: Drömhjärta av Cecilia Samartin


130218

 
Jag köpte mig en ny korg igår då vi var och handlade. Den passar perfekt att ha allt mitt garn i. Tycker det är mycket roligare att kunna ha alla framme, det ger en extra färgklick. Plus att det är ju rätt smidigt att ha allt framme då man bestämt sig för att virka något.
 
Finns på Ica Maxi och kostar 99:-
 
 


130215

 
 
 
Vid monteringen av gungstolen blev Pär så full i skratt så han hämtade kameran och sa "Du är aldrig med på kort!". Så ja, jag bjuder väl på dessa då.


130214

 
 
 
 
I tisdags hämtade vi ut gungstolen som vi beställde från www.ikonm.com Supersnabb leverans måste jag säga! Och hur snyggt blev det inte? Jag är såå nöjd.


130210

 
 
 
 
Jag har köpt ett nytt objektiv till min kamera och behöver inte längre mitt älskade Canon EF 50/1,8 II. Så därför undrar jag om det finns någon som är intresserad av att köpa det?
 
Det är ett fast objektiv vilket gör att du inte kan zooma med det. Det är ett perfekt objektiv för fina porträtt eller närbilder då man kan få riktigt fin bakgrundsoskärpa med det.
 
Nypris: 990:-
Mitt pris: 500:- el. enligt överenskommelse.
 
Lämna en kommentar eller maila till [email protected] om du är intresserad.


130210

 
Jag älskar prinsesstårta. Utan tvekan det godaste bakverk man kan äta. Så vad passar bättre än ett mobilfodral i form av en prinsesstårta? Har haft idén i huvudet ett tag men så tog jag tag i det och gjorde ett. Superenkelt!
 
 


130209

 
Dessa små söta burkar köpte jag inne på Lagerhaus i Stockholm. De passar perfekt in i köket och alla andra prylar jag samlat på mig.


130208

 
  
 
 
Hemkomna från Stockholm och 3 dagar fulla med shopping, god mat, kändisspaning, skratt och såklart fotbollsmatchen mellan Sverige och Argentina.
 
Jag hade inte med mig kameran och min gamla mobil dög inte att ta bilder med så tyvärr har jag inget att visa.
 
Visar istället det jag hann med att shoppa under tiden vi var där.
 


130205

 
Jag har inte varit på så många loppisar på senaste som jag brukar. Tiden har inte riktigt funnits, plus att jag tycker det är lite onödigt att köra in till stan bara för att gå på loppis. Men i onsdags så hade jag en hel del ärenden i stan och passade därför på att besöka både Myrorna, Röda Kortset och Pingstkyrkans Secondhand.
 
Det enda jag fick med mig hem var en massa gamla örngott (som jag tipsat om förut är dom superbra om man ska göra lapptäcken) och den orangea vasen från Åseda Glasbruk. 50:- kostade den och det är ett riktigt fynd.
 
Jag var dessutom inte ensam om att vilja ha den. När jag stod och slog in den i papper kom det fram en karl som väldigt uppenbart ville att jag skulle sälja den till honom. Jag förklarade att jag samlar på dom och att han får ha bättre lycka nästa gång. Då svarade han med att han skulle hålla utkik efter mig och se till att han hamnade före mig i kön nästa gång jag kom dit.
 
Så kan det gå!
 
 


130204

 
Ett band som spelas flitigt på P3 är Imagine Dragons. Jag fastnade rätt fort för deras "Radioactive" och började tycka om dom mer efter framträdandet i Skavlan i fredags. Så deras skiva "Night Visions" har gått varm här hemma. Lyssna och njut!


130203

Det har inte riktigt varit min vecka i veckan. Mycket har gått snett och i fredags ville jag bara dra täcket över mig och aldrig stiga upp.
 
Min telefon har gått sönder och är nu på lagning. Det är inget jag åsamkat själv utan den stänger helt enkelt av sig själv, väldigt irriterande och frustrerande. Så jag är utan den i cirka en vecka till.
 
Min motorvärmarstolpe på jobbet slår av så jag får köra en kall bil på vägen hem. Mycket irriterande.
 
Och i fredags när jag steg upp för att duscha var allt vatten borta. Ringer i panik till mamma och säger att jag våldgästar dom för att både duscha och äta frukost innan jobbet. Pär ringer sedan och meddelar att det är en stor vattenläcka i Frost Kåge, Östanbäck och Kåge.
 
Någorlunda nöjd efter att både ha hunnit duscha och äta frukost utan att bli sen till jobbet, upptäcker jag sedan att hela min lunchlåda har läkt ut i handväskan. Fantastiskt!
 
Vattnet var tillbaka cirka 23 på fredagskvällen. Bara under den tiden som vi var utan hann man verkligen förstå hur beroende man är av rinnande vatten.