141205

 
 
Om det finns några fler småbarnsmammor som läser min blogg, så vill jag passa på att tipsa om denna magkudde vi köpt åt Elin. Vi tragglar fortfarande med att hon ska ligga mer på mage och bli bekväm med det, men det går inte. Vi har testat det mesta men hon gillar det helt enkelt inte.
 
Men så hittade jag denna kudde på Ellos, märket är Fisher price. Det ser ut som en stor nackkudde som ska göra att bröstpartiet kommer upp en bit och sen är det leksaker framtill som ska locka till lek. Skitbra grej! Hon fattade direkt galoppen med att ligga där och leka och våra gympapass på mage har helt plötsligt blivit väldigt lättsamma.
 
Hade vi vetat att denna räddning fanns tidigare hade vi köpt den direkt. Utan tvekan.
 
(Juloutfiten har hon på sig för vi hade julpyssel dag här hemma med min syster och mamma. Vi brukar inte skrota runt i det annars, men det passade henne rätt bra att vara tomtenisse.)
 Sanne

Mitt tips är att INTE stressa! Hon kommer, när hon själv är redo, att utvecklas! Man ska inte behöva traggla något alls utan bara njut av din lilla tjej så löser sig allt inom tid! Vissa gillar inte att ligga på mage, vissa kryper sent eller aldrig osv! Alla barn är olika och utvecyklas där efter... inget att stressa upp sig över :)

Svar: Visst är det så! Hon som alltid gillat att ligga helt still på golvet är nu aldrig still. Här snurras det hejvilt : ) Och vi gör som du säger, vi stressar inte henne eller oss själva, för vi vet att det kommer : ) Men är det nått man som förälder är duktig på, så är det att jämföra sitt barns utveckling med andras, vare sig man vill det eller inte. Men vet du vad, nu vänder hon sig till mage och sover även så! Så det skulle väl bara lossna för henne att det inte är så hemskt : )
Johanna DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?