110620

Fredag: Jobb 8-18, sen körde vi hem till mamma och pappa för att äta pizza tillsammans med dom. Till efterrätt blev det grädde och jordgubbar, mums! Avslutade kvällen med en film tillsammans med Stefan och Eleine.

Lördag: Vi steg upp tidigt för att göra oss klara för att hälsa på Jens och Carina i Umeå. Väl framme blev det grillade hamburgare till lunch ute på altanen då även Gunnar och Vivianne anlänt och sen en snabb runda på stan. Klockan 19.30 hade vi bokat bord på Bistro Le Garage så fram tills dess passade jag på att sova en stund. Väl på restaurangen var maten fantastisk, det var första restaurangen jag ätit på där man kunde välja halva och hela rätter, t ex så tog jag två halva varmrätter, på så sätt kunde man få smaka mer. Väldigt smart.

Söndag: Vi tog sovmorgon till tio och sen gjorde vi inte mycket fram till klockan 12 då vi skulle fara hemåt. Pär hade match mot Nila så vi var tvugna att lämna lite tidigare än vi velat. Väl i Ersmark vann de stort och Pär gjorde 2 mål. Sen blev det middag, storhandling och sen Red riding hood framför tv:n. Och det var min helg det.









 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?