110409

 



 





På söndagen steg vi återigen upp väldigt tidigt för att ta oss mot centrala London, det var dags för Madame Tussauds! Det var väldigt tur att vi kom i god tid för det blev snabbt en lång kö efter oss.

Väl inne gick kameran varm, det var ju kändisar överallt! Fick mig till och med en bild med självaste Harry Potter. Det var även anställda som berättade lite snabbt hur det gick till att göra dockorna som är otroligt välgjorda. Mest lik tyckte jag ändå Britney Spears var.

Efter själva kändislängan fanns det en underjordisk utställning med dockor i tortyrpositioner. Där fick man även gå en stig, typ som spökhuset på tivoli. Där inne var det som att gå i en fängelsehåla, plus att det var läskig musik och personer som skulle skrämma en. Herregud vad jag skrek! Jag har aldrig blivit så rädd och skrikit så mycket och högt förr. Efteråt var man helt slut för att man skrikit så mycket.

Efter den rundturen fick man även sätta sig i en bil och åka vidare inne i lokalen. Där berättade de lite historia om England och man fick se olika dockor utklädda i typiska kläder för det årtalet.

Är ni någon gång i London och funderar vad ni ska hitta på, gå till Madame Tussauds! Det är verkligen något man måste ha varit med om och ni kommer inte bli besvikna.











 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?