100613







Helgen i Stockholm har gått tokfort!

Lördag: Vi landade igår kring halv tolv, vid tolv var vi inne i stan där vi mötte upp Peter & Mia. Vi gick vidare till Pizza Hut där vi åt lunch.

Sen blev det dags för en extremt snabb shoppingtur. Blev i stort sett bara in och ut ur alla butiker för att hinna med de man ville till. Vi hann iaf kika på både kläder och inredning.

Kring fyra möttes vi alla upp för att ta tunnelbanan ut till Kungsholmen där vårat vandrarhem låg. Vi gjorde oss snabbt klara för att fara vidare till Erik & Isabelle där vi skulle förfesta lite lätt innan konserten.

När klockan närmade sig 21 var det dags att bege sig mot stadion. Vi hann se lite av Europe som var ett av förbanden. Det var väldigt mycket folk där, enligt Aftonbladet var det cirka 32 000 människor där! Det hördes då jublet ökade då Kiss entrade scenen. Överallt kunde man se folk som antingen var sminkade som Kiss eller hade Kiss-tröjor. Självklart hade även en del av oss tröjor med bandet på. Dock såg nästan ingen det då man var påklädd med jacka för att inte frysa ihjäl.

Konserten var helt okej, tror vi blev lite less då vädret inte var det ultimata. Kallt, blåsigt och sen småregnade det i stort sett hela tiden. Kvällen avslutades med ett stort nyårsfyrverkeri i cirka 10 minuter. Var rätt häftigt att se.

Söndag: Steg upp tidigt för att så snabbt som möjligt få checka ut från det vidriga vandrarhemmet. Blev en frukost på McD. Sen lite planlöst drivande på stan då affärerna öppnade först vid 11. Konstigt, man förväntar sig liksom att allt ska vara öppet dygnet runt nästan i en så stor stad som Stockholm.

Blev iaf lite shopping innan det var dags för mig och Pär att flyga hem. Alla andra skulle med det senare planet som går ikväll.

Trots att vädret inte var kanon, att vandrarhemmet var fruktansvärt äckligt och resten av helgen lite stressig, har vi ändå haft super roligt!


Louise

http://louisen.nu

Ja det lät som en härlig helg iallafall, kan vara skönt att bara komma bort en sväng!:)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?