100117

Imorse cirka 10.00 anlande vi till Ho Chi Minh igen. Denna gangen var vi mer beredd pa att utanfor flygplatsen skulle det sta massvis med folk (tydligen kor befolkningen dit bara for att titta pa alla turister som kommer) ocyh vi visste om den livliga trafiken. Pa nagot konstigt sett har man vant sig vid att det tutas hej vilt och att folk kor pa trottoarer och mot fardriktningen.

De tva dagar vi har kvar har i Vietnam hade vi tankt skulle vara agnade at shopping. Vi har besokt en skraddare idag som ska sy upp en kostym till Par och Peter, en klanning till mig och en kappa till Mia. Imorgonkvall ska vi dit och kolla om det behovs nagra andringar.

Annars har vi besokt kopcenter och letat marknader. Pa varat hotell hade vi fatt en karta dit vi skulle och vi tog en taxi dit. Problemet var bara att han inte visste vart vi skulle och korde planlost omkring med oss tills vi natt en hutlos summa (for att vara i det har landet). Vi fangade en ny taxibil som tycktes forsta vart vi skulle men det gjorde han inte heller. Han forsokte slappa av oss vid ett hotell. Tillslut sa vi at honom att kora oss till vart hotell, men tror ni han hittade det? Nej, han slappte av oss pa en gata som vi aldrig varit pa. Pa hotellet forklarade dom att han troligtvis var ny.

Pa vagen till marknaden var det trafikstopp, en buss hade kort over en vespa. Riktigt otackt men som tur var sag vi ingen skadad eller blodande person.

Ho Chi Minh bestar av cirka 6,7 miljoner manniskor. Det kan man latt forsta da man ar har, det ar manniskor overallt. Jag skulle aldrig klara av att bo har.

Pa aterseende.









 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?