100331

God kväll! Kvällen har spenderats i Ersmark hos Pärs mormor där vi fick middag. Pär skottade sedan av hennes tak och jag satt och la pussel tillsammans med henne och Pärs mamma.

Sen blev det raka vägen hem och duscha. Imorgon ringer väckaren 05.00, har som börjat bli en vana att stiga upp så tidigt. Måste hinna packa med, påsken spenderas i Pärs familjs stuga samt hos mina föräldrar. Kommer bli en kanon påsk i år!



100330



God morgon! Har just njutit av en stor frukost och en lååång sovmorgon, hela 13 timmar har jag sovit inatt och jag är fortfarande trött. Konstigt. Idag börjar jag först klockan 12 men jobbar dock till 20.

Såg på tv:n nyss att Leila bakar har premiär imorgon klockan 21.00 på tv4+. Blev så sugen på att baka och pyssla då jag såg klippet. Hennes lilla kök som hon är i skulle jag lätt vilja plocka lite saker ifrån.

100329

Jag hittade dessa tre teckningar som jag gjorde då jag var liten.



Pappa gillar friluftsliv, därav denna teckning.



Mamma brukade alltid skämta om att hon är som en björn, som vill gå i ide på vintern.



Och jag, inredningsnörden ville bo på Ikea. Haha!

100329

God kväll på er! Idag blev det jobb mellan 6-16, det kändes tungt att stiga upp då väckarklockan ringde klockan 05.00 och man visste att klockan egentligen var 04.00. Men nu drar ju påskhandeln igång så jag hann inte riktigt märka att jag var trött förrän jag kom hem.

Nu ska jag sätta mig och pyssla, har ännu ett projekt på gång som ni kommer få ta del av senare.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

100328



I veckan beställde jag ett prova på kit från Dermalogica. Har hört så mycket bra om detta märke att jag var tvungen att prova. Och jag kommer aldrig sluta. Min hud har en helt annan lyster, känns mjuk och smidig och det bästa av allt, produkterna är väldigt dryga.

Jag köpte produkter ur deras serie för finnig/oljig hy, då jag är inne i en fas då min hy är riktigt dålig. Och efter att bara ha användt produkterna i 2 dagar så kan jag redan se och känna skillnad.

Dermalogica är inget budget märke, men jag lovar att deras produkter gör skillnad. Ibland är det värt att lägga pengarna på riktigt bra grejer.



100328







Idag var jag och Pär och Peter och Mia på loppis. Vi började med att klockan 10.00 kliva in i Sunnanåhallen. Mycket skrot men Mia gjorde lite fynd. Sen klockan 11.00 var det dags för Folkparkens loppis. Massor med folk och en hel del fina saker. 

Jag hittade sakerna ovan, 3 små glasflaskor, en gammal mjölkflaska och en glaskupa. Allt för den pinsamma summan 60 kronor. Klockan 12.00 var det sen dags för loppisen i Ursviken, där gjorde vi inga fynd och åkte ganska fort hem igen.

En kanonhärlig söndag, trots vädret.



100328



www.sarahandbendrix.com

På våran byrå ha det stått två tomma ramar en längre tid. Det var egentligen Pär som lovade att styra upp dom med bilder, men efter ett halvår och det ingenting hände så tog jag tag i saken själv. Inspirerades av dessa tavlor och tänkte att det kan ju inte vara så svårt.

Såhär blev resultatet:







Nästa projekt blir en likadan tavla fast med hjärtan urklippta från en gammal bok.







100327



Ny t-shirt från Åhléns.

Vi ska strax bege oss mot Ersmark där vi ska äta middag. Efter det blir det hemåt igen för att träffa Peter och Mia och se andra delen i Milleniumserien. Vi har köpt en massa godis och dricka till ikväll, så det kommer nog bli kanon.

Ha en trevlig lördagskväll!



100327



Jag vann fjärde pris!
Det innehöll: presentkort på Ica Maxi 400:-
                   presentkort på Lindex 300:-
                   guinnes rekord spel
                   en mysdress från Intersport
                   och en väska från byggteknik och kakelugnar

Allt från Solbacken.



100327

Imorse när jag öppnade Norran såg jag världens finaste matbord till salu, det var ofixat precis som jag ville ha det och jag lyckades övertala Pär om att det skulle bli fint och han höll med! Slängde mig på telefonen men en karl hade just hämtat det. Blev riktigt besviken men jakten fortsätter, nu blir det blocket för hela slanten.

Om ett tag ska vi in till stan, äntligen dags för prisutdelning!



100326

Äntligen helg! Kan nog inte med ord beskriva hur skönt det känns att vara ledig.
Ikväll ska vi ut och äta med Peter och Mia, det blir oxfilé buffé på Carl-Viktor. Mums!

Trevlig kväll på er alla!

100325

Imorse fick jag som sagt ett väldigt roligt samtal. Alla som är med i Handels fick vara med i en tävling där man skulle leva kontantfritt under mars månad. Man fick inte ta ut pengar ur en uttagsautomat. Jag anmälde mig och fortsatte göra som jag alltid gör.

Så imorse ringde det en tjej som berättade att jag hade vunnit ett av de finare priserna! Jag vet ännu inte vad det är, men vet att ett av priserna är ett resepresentkort på 5000:-

På lördag klockan 13.00 är det prisutdelning i Vintergatan. Jag kan knappt bärga mig, vill så gärna veta vad jag vunnit!

100325

Jag fick alldeles nyss ett av de bästa samtal jag haft på länge! Blev superduper glad och kan inte riktigt sitta still! Ååååh! Återkommer då jag vet mer!

100325



Igår köpte jag nya vårskor, tyckte dessa var supersöta så jag slog till! Köpte även knallrosa skosnören till som jag ska byta ut sen. Nu längtar jag verkligen till våren så man kan få använda alla vårplagg man har.

Finns på Stadium.

100324



Detta blev ett av mina fynd idag på stan. Med ett erbjudande på 20% på valfri vara på Åhléns så fick den bli min. Får se om Pär märker någon skillnad ovanpå byrån, jag är helnöjd iaf.



100324

God morgon! Blev en skön sovmorgon till nio sen blev det dags för en dusch och frukost. Vi har planer på att gå ner på stan om en timme ungefär. Få se om vi gör några fynd.

Sen blir det jobb, 16-21.



100323

Min syster är här på besök och ska även denna tisdag sova över hos oss. Imorgon har jag lovat en heldag på stan tillsammans med henne och det passar mig perfekt, har lite ärenden att uträtta och lite kuponger att utnyttja!

Så ikväll myser vi framför tv:n, äter ballerina kladdkaka och nätshoppar.

Trevlig kväll på er!

100322

Trodde jag skulle få se mitt älskade Outsiders på kanal5 ikväll, men icket. Upptäckte att det verkligen inte fanns något vettigt att titta på ikväll så funderar på att lägga mig i sängen och läsa. Har påbörjat Linda Skugges nya bok som mamma lånade på biblioteket åt mig.

Eller så väntar jag tills Pär kommer hem från jaktkursen så kanske vi kan se How I met your mother. I varje fall blir det en tidig kväll, lovade att börja klockan 06.00 imorgon.


Ha en fortsatt trevlig kväll!

100322



Igår upptäckte jag en ny inredningssida, Dansk design. Där hittade jag dessa ljuslyktor, Menu Tealight Shadow. De består av två lyktor med fyra utbytbara skärmar för att ge olika sken och olika skuggspel. Påminner lite om Cult serien, där man byter ut ljusmanschetterna på ljusstakarna.

Jag blev riktigt förälskad i dessa och funderar på att ge mig själv dessa i födelsedagspresent, såg att leveransen kommer först i maj så det passar perfekt!

Ett paket med 2 ljusstakar och 4 skärmar kostar 279:-



100321



Jag är med och tävlar om ett fårskinn hos www.liljorochtulpaner.blogspot.com
Var med du också, tävlingen pågår till och med den 24/3.

Lycka till!

100321



Gratisbio är en sida där man kan samla ihop poäng genom att besöka hemsidor, vara med i undersökningar eller utnyttja olika erbjudanden. Poängen kan du sedan byta ut mot presentkort på en massa kända affärer som tex Gina Tricot, H&M, Ica you name it.

Det är smidigt och enkelt att samla ihop poäng, jag har snart tillräckligt för att kunna byta till mitt allra första presentkort.

Klicka här och bli medlem direkt! www.gratisbio.se



100321









Det blev en fantastisk söndag ute i snön! Solen lyste och det var riktigt skönt ute. Vi åkte upp till Vitberget och gottade ner oss i en snögrotta. Vi grillade korv, åt mackor och grillade marshmallows. Perfekt!





100321

Titta! Min nya design är på plats, vad tycks?
Jag tycker Simone gjort ett fantastiskt jobb. Vill du också ha en ny design, kika in på hennes blogg och skicka iväg ett mail. www.bloggbysimone.blogg.se




100320



För någon dag sedan läste jag ut Camilla Läckbergs tredje bok "Stenhuggaren". Jag har nog aldrig fastnat så för några böcker som hennes, jag kan verkligen inte sluta läsa då jag väl börjat. Böckerna har legat i min väska konstant för att jag ska kunna läsa då jag har en minut över.

Som vanligt då det gäller böcker som är "inne" så är jag alltid sist med att läsa dem. Millenium triologin hade jag totalt missat. Fördelen med detta är ju att de flesta böcker har kommit ut så jag slipper den där långa väntan på nästa bok och jag slipper glömma vad föregående bok handlade om.

Så snart blir det en beställning av resterande böcker om Fjällbacka.

Har ni läst någon av Camilla Läckbergs böcker?

100320

Idag blev det jobb 8-16, en ganska bra dag med en hel del kunder. Sen jag kom hem har jag bara läst igenom alla bloggar jag missat, var en hel del.

Snart blir det dags för egengjord pizza OCH egengjord pizzasallad. Fick lite olika tips om hur man bäst lyckas med pizzasalladen igår från jobbet, men gick ändå på mitt recept som jag hittade och jag kunde konstatera att jag lyckats. Smakade kanon, trots vinägern!


Ha en trevlig kväll!

100319

Så var ännu en arbetsdag över, lite smått kaos sådär på morgonen men lite bättre ordning under dagen.

Ikväll kommer Peter och Mia över för fredagsmiddag, det blir dragonkyckling med egengjord klyftpotatis och sallad. Till efterrätt brownies med färska bär och grädde, mums!



100318

Jag har skrattat för att sedan sitta och tänka "undra vad klockan är?". Precis som det ska vara, för hur kan man vara rolig hela tiden? I alla fall så var Magnus, just precis Magnus. Samma frispråkiga, ickebrydda person som jag finner riktigt rolig.



100317



Imorgon kväll ska vi först njuta av en god middag på Kriti, sedan ska vi bege oss mot Nordanå där Magnus Betnér ska uppträda. Jag längtar jätte mycket och hoppas att morgondagen går superfort!

Har sett Magnus en gång tidigare i Piteå för något år sedan och tycker han är fantastiskt rolig.

100317



Jag försöker skriva en handlarlista.
Problemet är bara att jag har ingen aning om vad vi ska äta i veckan, trots flera kokböcker och hemsidor till hjälp låter inget gott. Konstigt.

Ni kanske har något tips? Dela gärna med er!

100317

God morgon! Jag steg upp halv nio imorse och påbörjade städningen av lägenheten. Så nu är hemmet skinande rent, till och med fönstrena fick sig en omgång. Känns skönt att ha det bortgjort och klockan är bara strax före elva, super! Nu är det bara en storhandling som fattas, men det blir nog senare ikväll.

Klockan halv tolv ska jag köra till farmor och farfar för lite lunch, passar bra för min mage kurrar.

Ha en superfin dag!

100316

www.libresse.se kan du skicka en hyllning till någon som du tycker är en förebild. Jag valde min underbara mamma och skrev en liten motivering: "Min mamma, som trots motgångar alltid kämpar vidare med ett leende på läpparna".

Skriv en du också!

100316

God kväll på er! har för en stund sedan kommit hem från middag hos mamma och pappa. Mammas mat är den bästa, inget slår den. Blev sedan tv-tittning tillsammans med min syster och sen lite fika på det. Så nu är man mätt!

Ska snart lägga mig framför tv:n igen, desperate housewifes börjar ju snart.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

100315

Som jag förstod då jag la mig under filten somnade jag på direkten. Blev väckt av en trött Pär som kom hem från jobbet. Vi vilade litegrann till innan det blev dags för middag, blåbärsplättar! Riktigt gott och jag har nu lärt mig vända plättar utan att de går sönder.

Nu ska jag duka fram lite kex och olika ostar och sen blir det mys framför tv:n, om bara Pär kan slå av tv-spelet.

Ha en fin kväll!

100315




Måndag igen.
Igår hade jag en släng av söndagsångest, tyckte helgen gått på tok för fort och var inte redo att börja jobba igen.

Imorse kände jag exakt samma sak och var fruktansvärt trött. Jag slutade klockan 12 idag, vilket var skönt för då kunde jag fara hem och vila. Kanske en kommande förkylning på gång? Ska iaf lägga mig tillrätta under filten och läsa nya Veckorevyn som jag köpte idag.

100314



Donkeyboy


Låtlista:

Amanda Jensen - Happyland
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Shakira - Gypsy
Salem al Fakir - Keep on walking
Donkeyboy - Ambitions
Johnossi - What's the point
Timbaland feat Katy Perry - If we ever meet again


100314











Det blev sol idag! Vi styrde kosan till Ersmark och åkte vidare på skoter till en äng där vi stannade och grillade korv och marshmallows. Det blev jag och Pär, Peter och Mia, Kim och Lollo och Stefan som tillsammans trängdes på en skoter och en skoterkälke, men det gick!

100313





Ikväll hejar vi fram Salem al Fakir tillsammans med Peter, Mia, Jonas och Robert. Jag inviger min nya tröja från Vietnam och glittereyeliner på ögonen. Cidern är sprättad och vinet är redo att korkas upp.

Heja Salem!

100313







Vi hann grilla litegrann tillsammans med Peter och Mia innan det solen försvann och det började snöa. Imorgon satsar vi på sol hela dagen och ännu mer korvgrillning!

100313



Låttips: Shakira - Gypsy

100313

God morgon!
Pär steg upp kring nio för att göra sig klar inför sin fotbollsmatch, själv låg jag kvar och sov vidare. Otroligt skönt och välbehövligt. Steg sedan upp för att ta en lång dusch, ansiktsmask och måla naglarna. Sen var man redo att möta dagen.

Skulle vilja fara ut till stugan och ligga ute i solen med en god bok och varm choklad men vet inte när Pär kommer hem. Blir kanske imorgon om vädret håller i sig.

Ha en trevlig dag!

100312

Äntligen helg! Tror inte jag längtat så mycket efter ledighet som den här veckan. Cidern är sprättad och jag känner lugnet.

Ikväll blir det middag tillsammans med Peter och Mia, sen ska vi styra vidare mot bion. En perfekt avslutning på en arbetsvecka, och en bra start på en ledig helg.

Kram på er.

100311

Så skönt att äntligen vara hemma! Den här dagen har varit väldigt lång och jag är trött. Men efter en dusch och lite middag är jag en normal människa igen. Ikväll är det äntligen dags för säsongsstarten av Lyxfällan, som jag har väntat. Det är ett av mina favoritprogram så jag lär sitta bänkad framför tv:n med en cola.



100310

Vi är nyss hemkomna från Ersmark där vi firat Pärs pappa som fyller år idag. Blev supergod middag som Jens stod för och sedan efterrätt. Mums! Nu har jag dock ont i magen efter allt ätande.

Ska alldeles strax krypa ner under täcket och läsa litegrann och försöka somna tidigt. Är inne i en såndär extrem tröttperiod då jag knappt orkar hålla uppe ögonen efter klockan nio. Konstigt.

100310







Vi pratar lite löst om att tapetsera om i hallen. Jag har som alltid lite beslutsångest och vet inte riktigt vad som skulle passa. Inte för mörkt och inte vitt, Pärs skitiga arbetskläder kommer lämna avtryck direkt på en vit vägg.

Började leta lite på olika hemsidor och hittade www.photowall.se där man kan trycka ett fotografi till tapet. Hur coolt vore det inte att ha en fondvägg med ett kort man kanske tagit själv? Jag har sen jag upptäckte att detta gick att göra, en liten dröm om att ha en sådan vägg. Vem vet, någon gång kanske  jag har en sådan vägg.

100310





Lite vår nyheter!
Armbandet köpte jag på Ica faktiskt för 49:-, finns i flera färger! Sjalen kommer från Indiska. Älskar färgerna, har snöat in mig på lila och rosa nu.

100309

Min syster är här, vi har nu syskonkväll. Det innebär alltid chips med dipp och övernattning. Därför ligger det en sovsäck här bredvid mig. Just nu letar vi kläder på nelly och jag funderar starkt på att beställa hem the sims 3 från cdon.

Nu ska jag återgå till tv:n, tisdagar har blivit favoritkvällen. Alla bra program går ju!

100309



Efter kursen fick jag välja lite produkter för kurssumman, 495:-
Jag valde detta:



Tri brow color, för att fylla ut ögonbrynen men går även använda som eyeliner.



En foundationborste att använda istället för svampar. Visste ni att de börjar mögla redan efter en gång?



Skin serum, läggs i ansiktet efter du rengjort det och innan du börjar lägga all make up. Huden blir silkeslen! Dessutom håller make upen bättre under dagen.



100309



Jag blev jättenöjd med sminkningen, hon var extremt duktig. Frida hette hon och kan varmt rekomendera henne. Hon berättade om produkter och varför hon gjorde si och så och gjorde verkligen en ursnygg sminkning i lila. Har aldrig fått så många komplimanger om mina ögon, ögonfärg, längd på ögonfransar, munnen och storleken på läpparna som idag! Vilken egoboost!

Passade dessutom på att färga håret idag, fick en knäpp och färgade det brunt i olika nyanser, vad tycks? Själv älskar jag det.

100309

God morgon!
Idag är jag ledig, vilket känns kanon. Har just avslutat en frukost och ska om en timme börja röra mig mot stan. Ska på make up store och bli sminkad och sen klockan 14.00 ska jag äntligen få färga håret. Jag har nog aldrig haft en sån här lång utväxt någon gång.

Ha en bra dag!



100308



Kladdkaka

Ingredienser

100 g smör
2½ dl strösocker
2 ägg
1½ dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker


Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna.

Lycka till!

100308

Vi har nyss ätit middag, falukorv med stuvade makaroner. Vilken tur att Jens, Pärs bror, är här för ingen av oss kan göra stuvade makaroner.

Har tänkt vila ikväll, efter att ha arbetat hela helgen samt städat hela lägenheten sen jag kom hem ikväll, är jag rätt trött. Jag hade dock tänkt baka en kladdkaka så jag har något gott till premiären av Svenska Hollywoodfruar.

Trevlig kväll på er!

100307



Jag gillar denna utomhuslykta, nu skulle man bara haft ett hus att fästa den på.

Kommer från www.favoritsaker.se 

100307


Om ett par veckor är det påsk igen, tro det eller ej. Jag har inga direkta påsksaker annat än ett tiotal påskägg som följt med genom åren. I år hade jag tänkt köpa hem lite ris och sätta fram. Klickade runt på olika inredningssidor och fann dessa tre från Cult design. Jag har ju en ljusbricka från deras Change serie där man kan byta ut ljusmanschetterna efter årstid eller humör, dessa tre skulle passa perfekt till påsk!

Kommer från www.milq.se 

100306

Jag steg upp klockan 05.00 imorse i tron om att jag skulle jobba 6-16 i chark och kassa. Det slutade med att jag hamnade i mejeriet och slet där non stop i 6 timmar. Utan rast. Jag har aldrig varit såhär slut någonsin som jag är just nu. Pär har lovat att jag ska få sova en stund innan middagen. Så det är precis vad jag ska göra nu - sova.

God natt.

100305



Fick idag reda på att man som medlem i Handels har 100 kr rabatt hos Attityd om man klipper sig. Typiskt, jag som bara gått där i några år.

Hädanefter är det jag som stolt visar upp mitt handelskort. Läste vidare på hemsidan och ser att vi har många rabatter på tex hotell, flugger färg, resor, gym och andra saker. Värt!



100305

God morgon! Sitter och väntar på att min pappa ska ringa, han har varit snäll och ordnat ett nytt batteri till min bil. I onsdags gav den upp och ville inte starta. Men nu ska den spinna som en katt. Annars jobbar jag idag 9-18, sen hem till tacos och myspär och invänta helgjobb. Hela helgen kan ni hälsa på mig på ica.

Ha en bra dag!

100304









Idag är det exakt 1 år sedan jag och Pär hade vår första date. Jag var otroligt nervös och hade tänkt strunta i alltihop, men jag ryckte upp mig och for. Och här sitter jag nu, ett år senare med världens bästa pojkvän och sambo.

Eftersom vi inte har något speciellt datum för när vi blev tillsammans, så tänkte jag ge honom presenten ikväll istället. Det är ett slags fotoalbum med bilder och historier från vårat år tillsammans. Detta är ett av de projekt jag pratat om, det gällde att passa på medan Pär var borta eller jag var ledig. Så det har tagit lite tid. Men jag hoppas att han blir glad.

100303

Nyss hemkommen från premiären av Alice i Underlandet. Den var bra, dock inte som jag förväntat mig. Men det är Tim Burtons film och jag älskar dom, men det var inte den bästa.

Jag älskar att hans filmer inte är som någon annan. Att det enbart är fantasin som sätter gränser för hur de ska bli i slutändan. Det är massor av färg och underliga varelser, talande djur och pampig musik.

Framför oss satt bröderna fluff, jag skämtar inte om jag säger att dom hade de största håren jag sett. Så vissa delar av filmen har inte jag sett då håret var ivägen. På vägen ut stötte jag dessutom på en tjej i knallrött hår, strumbyxor med kortlekar på och en klänning likt den som den röda drottningen i filmen bar. Pär förklarade sen för mig att vissa klär ut sig på premiären av olika filmer. Jag tror hon seriöst såg ut så.



100303



Min nya sjal kom med posten idag, love it! Super mjuk och mysig. Ett kap!

100303



Det här är min personliga almanacka. Istället för att köpa en vanlig har jag valt att göra en där jag har plats för bilder på nära och kära. Man får helt välja vilken design, typsnitt och vilka färger du vill ha. Det bästa av allt, den kostar ungefär som en vanlig du kan köpa var som helst.

Kommer från www.tryckdig.se




100303



Utan filter.



Med close-up filter.



Utan filter.



Med close -up filter.

Ser ni skillnaden? Jag har gått så nära med kameran som det bara gick utan filter, men med filtret på kunde jag komma ännu närmare. Nu finns det andra close -up filter som gör att jag kan komma ännu närmare än det här. Perfekt om man vill fota blommor tex.

100303

God morgon! Idag är jag ledig och har inte tänkt göra många knop. Vädret är inte det bästa så att promenera in till stan kan jag glömma. Så idag blir det en hemmadag med allt vad det innebär, läsning, tvtittande och en massa pyssel. Låter i mina öron som en alldeles förträfflig dag.

Har provat ett av mina nya filter så kommer med lite jämförelser senare.



100302

Äntligen tisdag eftermiddag. Är nu ledig fram till på torsdag då jobbet drar igång igen. Möttes av tre roliga brev då jag kom hem idag, en inredningstidning, linser samt mina nya filter till kameran, blir till att prova dom imorgon.

Ikväll blir det att vila tills klockan slår 20.30, då kommer Pärs mamma och pappa och hämtar upp mig och min syster. Vi ska gå på musik treornas Michael Jackson konsert på A-torp. Pär har träning så därför följer min syster med istället. Tror det kommer bli riktigt roligt, de brukar vara rätt duktiga på att sjunga.



100301


Hemklickat!




Sjal från Creative Lounge. Love it.



100301



Allt på bilden kommer från Ikea.

Jag har ett sug efter att göra om, förbättra. Gäller det mesta egentligen men just nu är inspirationen som högst vad gäller inredning. Pär vill inte åka till Ikea och jag lär nog inte övertala honom heller. Däremot fick jag åka själv, men det är ju rätt trist. Så om någon har vägarna förbi, jag åker gärna med!