140730

 

Den lilla kaninen är egentligen en nattlampa till lillan. En väldigt användbar sådan har vi märkt. Nu när det ännu inte är så mörkt om nätterna tycker jag den pryder sin plats väl uppe i hyllan.
 


140728

 
 
 

Medan Pär ännu hade semester tog vi väskorna och körde till Myrträsk för lite miljöombyte. Vi hade några riktigt härliga dagar med marknad i Arvidsjaur, kvällsfiske, god mat och underbart väder.
 
 
 
 
 


140726

 
Jag kan inte för mitt liv förstå att det redan har gått 1 månad sedan hon kom till världen. Vart har tiden sprungit iväg?
Livet ställdes verkligen upp och ner när hon kom och inget är sig mera likt. Jag försöker vänja mig vid rollen som mamma och vi försöker komma överens om vilka rutiner vi ska ha. Det är en bestämd liten dam vi har fått, som är vaken större delen av dagen och kräver mat hela tiden. Hon har varit pigg och vaken sedan dag ett och det slet lite på oss nybörjarföräldrar. Inte mycket sömn för våran del men snart hittar vi nog rutiner där med.
 
Men trots att inget mera är sig likt och att livet aldrig mer kommer vara vad det var, är det här det bästa som hänt oss. Hon är verkligen underbar när hon ler sådär finurligt i sömnen eller tittar på oss med sina stora ännu blå ögon.
 


140709

Sommaren är verkligen här och vi umgås med släkt och vänner. Livet har liksom kommit emellan och tiden för att blogga finns inte riktigt. Inte just nu. Så jag tar en paus, uppdaterar då tid finns och hoppas komma tillbaka med en massa fina bilder, projekt och händelser senare!
 
Tills dess, ta hand om er!


140707

 
 

I v.36 (35+3) frågade vi vår vän Mia om hon ville föreviga oss på lite bilder. Och dom blev så fina! Dom kommer att bli så fina i den bok jag så småningom kommer att göra till lillan.
 
Det syns verkligen hur extremt svullna mina vader och fötter var. Just den dagen bilderna togs var det den hittills varmaste dagen och jag hade svällt upp som en ballong. Det var knappt att jag ens fick in fötterna i mina foppatofflor.
 
 


140705

 
I samma veva som jag målade docksängen började jag spåna vidare på vad mer som kunde tänkas behöva byta färg. Hade egentligen tänkt börja måla om en byrå, men insåg rätt snabbt att det kanske skulle vara att ta sig vatten över huvudet då det var samma dag som värkarna började. Så jag tog mig an ett mindre projekt, nämligen det trätåg jag köpte på loppis för ett bra tag sen.
 
Nu står det i hyllan tillsammans med lite smått och gott som vi samlat på oss.
 


140703

 

På måndag har vi inbokat en New born fotografering och eftersom vi inte visste att det var en tjej i magen, så äger hon heller inga riktiga tjejkläder. Så jag fick helt enkelt bege mig ut på stan och leta en klänning. Det kändes riktigt märkligt att pilla på de små klänningarna, vi trodde ju ganska länge att det var en pojke som dolde sig därinne.
 
Pär ändrade sig när vi kom in på förlossningen. Då tittar han på mig och säger: "Jag tror det blir en tjej".
 


140701

5 dagar gammal.
 
 
Vi tar dagarna lite som dom kommer här hemma. Försöker komma på vad hon ska heta. Träffar släktingar och vänner. Bara myser och tar det lugnt.