131130

 
Jag fick lite beställningar efter att jag hade gjort min baggy mössa. Pär ville ha en svart och Carina ville ha en gammelrosa. Så jag satte mig ner och virkade, i farten gjorde jag två pannband med. Så himla enkla.
 


131128

 
Kransen jag gjorde förra året har åkt upp på dörren. Och jag gillar den fortfarande lika mycket. Så himla simpel att göra och framförallt, den kostade inte många kronor.
 
 
 


131126

 
 
Jag har tjuvstartat lite med julpyntningen här hemma. Mest för att jag tycker att det är så mysigt med alla ljusslingor och liknande. Extra nöjd är jag över slingan ovan, det ser ut som små snöbollar och ger ett väldigt fint sken i fönstret.
 
Finns på Ica Maxi för 89:- Dagens tips!
 
 


131124

 
 
 
När vi gjorde badrummet och planerade för hur det skulle se ut, var det viktigt för mig att det fanns torkmöjligheter i utrymmen man kanske annars inte använder. Den vanliga torkställningen tar så himla stor plats och den är alltid i vägen.

Så vi köpte utdragbara tvättlinor från Smedbo som vi enkelt fäster på högskåpet. Linorna är perfekta om man bara vill torka nånting eller kanske hänga upp sina träningskläder för vädring.
Och det bästa av allt är att hamnar bakom dörren så man ser det knappt.


131122

 
 
Marmor-förälskelsen håller i sig för mig och nästa pryl till samlingen är ett hus. Inspirerad av originalet från Bloomingville gjorde jag mitt eget. Pär muttrade nånting om att detta var sista huset på länge han sågade till åt mig, men vi får väl se hur det blir med den saken.
 
 
 
 


131120

 
Jag måste ju berätta att vi äntligen är igång med renoveringen av hallen där uppe! I augusti/september förra året målade jag alla trädetaljer vita och rev alla tapeter. Sen dess har hallen stått orörd då en hel del annat kommit i mellan. Men nu är vi alltså igång. All inredning och material är inhandlat för längesedan så nu är det bara att tuta och köra!
 
 
 


131118

 
 
 
I helgen drabbades vi och resten av alla västerbottningar av stormen Hildes framfart. Jag sov fruktansvärt dåligt den natten, vaknade stup i kvarten av alla ljud och känslan att nu kommer nånting att gå sönder. Så när natten var över kikade vi ut för att se hur mycket som var förstört. Och jag måste säga att vi klarade oss rätt bra. Vi var utan ström i nån timme, trädet som föll över ladan gjorde inga skador och av taket på ladugården for det bara litegrann. Inget som inte går att fixa med andra ord.
 
 
 
 
 
 


131114

 
Veckans läsning: Vattenänglar av Mons Kallentoft


131112

 
Idag har jag varit ledig. Jag har städat lite, virkat (såklart) och titt som tätt petat in en pinne i brasan. En perfekt ledig dag med andra ord.


131107

 
Jag tog en paus i alla julklappsarbeten och gjorde något åt mig själv. Mössor kan man ju aldrig få för mycket av, särskilt inte såna som är mjuka och sådär härligt pösiga på baksidan. I finaste skogsgrönt virkade jag alltså en mössa till mig själv. Och den föll visst Pär i smaken också då han la en beställning.
 
 
 
 


131104

 
Redan november. Det är grått och trist och regnet smattrar mot rutorna i stort sett varje dag. Och jag älskar det. Jag kan med gått samvete mysa på hemma med alla projekt jag håller på med. Idag till exempel har jag äntligen fått tummen ur att flytta över en massa bilder till min externa hårddisk jag köpte för någon vecka sedan. Så skönt att det är gjort. Har dessutom suttit och redigerat lite bilder från i somras. Vilken fin sommar vi fick.
 
I och med att jag påbörjat ett nytt schema på jobbet är jag ledig alla måndagar (förutom en då jag börjar kl 17). Och jag har insett hur skönt det är. Måndagar är ju den dagen som kommer fortast på en vecka. Helgen har ju alltid gått superfort och det är dags för en ny arbetsvecka och jag börjar den med att vara ledig. Lyx!