110531

 





Men titta!
Ett brickbord har fått flytta in hos oss. Det blev en födelsedagspresent från farmor och farfar och jag är mer än nöjd. Blev en vit bricka till att börja med, jag har inte riktigt bestämt vilken färg jag vill att den andra ska vara än. Så tills vidare får bordet se ut såhär.



110531

 

 



Jag har varit ute efter en skinnjacka ett tag, men det är inte riktigt säsong för det nu så jag har letat förgäves. Men så kikade jag in på tradera. Budade på denna skinnjacka och vann den! En helt sprillans ny skinnjacka för 310 kr. Det kallar jag kap.



110529







Igår hade vi personalfest med temat cirkus, som synes hade vi några som klädde ut sig. Det var en hel del clowner, tre tigrar och så jag som cirkusdirektör.

Jag hade en riktigt rolig kväll med en massa skratt och dans till bra musik.

110529



Grattis älskade mamma på mors dag!



110526






När jag var i Stockholm var ett besök på Designtorget ett måste. De har väldigt fina inrednings detaljer samt roliga användbara prylar i övrigt. Det fanns en hel del jag skulle vilja ha, men plånboken och resväskans utrymme sa nej.

Men hur fin är inte brickhållaren och brickan "plattan"? Och det fina sängbordet som rymmer massor av kvällsläsning? Eller ljusstakarna och den fina fågellampan?

Allt kommer från www.designtorget.se

110525







 






Lagom till att min kamera gick sönder, bytte jag ut de mörka höstfärgerna mot ljusa våriga. Jag har därför inte visat hur vårat vardagsrum ser ut förrän nu. Det har smugit sig in lite gröna detaljer både här och där och jag gillar det. 

110523



Jag la alldeles nyss en beställning från H&M till mig och Pär. Han behövde verkligen uppdatera sin garderob och jag behövde väl egentligen inte det, men kan inte motstå de ursköna haremsbyxorna. Urfula men ack så sköna! Linnet fick följa med för att det kostade 49,50:- och en ny kofta är inte ett dumt köp då de flesta av mina tappat formen eller börjar bli urtvättade.

Dessutom, på www.rabatterat.nu kan man hitta massor av rabattkoder på flera olika företag. Bland annat på H&M vilket gjorde min beställning 50 kr mindre, alltid något!

110522

Helgen går som alltid väldigt fort, så även denna. Det här sysslade jag med:

Lördag: Vi for till Ersmark för att baka lite bröd i bagarstugan. Vi hann bara vara där i två timmar då vi skulle vidare, men det resulterade ändå i tunnbröd, ljusugnsbröd och mjukkaka. Underbart. Styrde sedan bilen mot Sörböle för födelsedagsmiddag där vi bjöd på  hemgjord pizza och smarrig efterrätt. Blev sedan lite filmtittande med Stefan och Eleine.

Söndag: Jobb mellan 11-16:15. Körde sedan direkt till Norrvalla för att se Pär spela match mot Stefans lag, Ljusvattnet. kaif vann med 3-2 så det kändes skönt. Sen blev det köttsoppa och lite läsning i kvällssolen på balkongen. Lite småfix och städning och sen resterna av efterrätten till Vänner och Big Brother.

En fin helg.

 

110520



Idag fyller jag år. 24 år gammal blir jag. Och hur ska jag fira det? Jo, jag kommer tillbringa den här dagen på exakt samma sätt som jag tillbringat de två senaste dagarna, under täcket. Sen i onsdags har jag varit hemma med feber och förkylning. Men imorgon är det jag som är frisk, då blir det ko utsläpp i Frostkåge och födelsedagsmiddag hemma hos mamma och pappa. Och på söndag ska jag jobba, så är det bara.

Så det blir en lugn födelsedag tillsammans med Pär ikväll, han lovade att jag skulle få bestämma vad vi ska se på tv, har en massa nya Glee avsnitt vi inte sett än så valet var inte så svårt. Det blir nog en bra födelsedag trots allt.





110519



När jag var i Sthlm köpte jag den här längre blusen på Zara. Tänkte att den skulle liva upp min annars så tråkiga garderob.




110518



Jag har inte gett upp tanken på ett brickbord än. Jag vet att jag vill ha ett och jag vet vart det ska stå, problemet är bara att välja brickor. Ska det vara enfärgade eller med mönster? Eller en av varje? Just nu lutar det åt en vit och den gröna med moln på av designern Gunilla Axén. Den kombinationen kommer passa perfekt i vardagsrummet. Synd bara att brickorna plus bordet ska vara så dyrt.

Pär har lovat att bygga själva bordet åt mig, men vi får se hur det går med det.

Bordet finns att köpa på www.sovtex.se








110515



Jag kikade lite efter en långkjol i Sthlm, men hittade ingen som jag tyckte om. Släppte sen tanken på att hitta en men medan jag kikade in på Gina tricot's hemsida hittade jag en som jag tror kommer bli kanon i sommar. La en beställning på en sån och två tubtoppar som kommer bli skitsnygga under lösa, slappa linnen.



110515



Såg ni Eurovision igår? Jag tyckte definitivt inte att Azerbaijan skulle vinna, men det blev ju en seger i sig för Sverige, då två svenskar skrivit låten. Men en tredjeplats för Eric's usla låt är ju inte helt fel.

Idag har varit en riktigt slapp dag här hemma. Vi tog sovmorgon till halv elva (!) och sen åt vi frukost. Sedan for vi och veckohandlade och sen blev det Vänner marathon i soffan. Underbart. Middag i form av kycklingpaj och sedan storstädning. Nu ska jag slappa resten av kvällen för att ladda inför en till jobbvecka.



110515

 

Veckans läsning: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson



110512



 

 



 

Vi prickade in precis rätt dagar att fara iväg, 25 grader varmt och strålande sol. Jag brände mig till och med.

Vi hann med väldigt mycket på våra två dagar, en massa shopping, rundtur runt gamla stan, luncher på uteserveringar, middagar ute medan det fortfarande var varmt, skratt, en hel del fotogarfering och glassätande för att svalka oss i hettan. Det var lite grann som att vara utomlands då man inte är van värmen.

Lite kändisspaning hann vi med också, bland annat Linda Rosing.

Tack för den här resan älskade systeryster, mamma och pappa!





110510



Nu sticker jag till Stockholm tillsammans med min syster!



110506



Imorgon (klockan 06:45!) åker jag till Ikea med buss tillsammans med mamma och min syster, plus en del andra. Den här gången har jag inte något speciellt som jag ska köpa. Förutom klockan på bilden, den råkade åka i golvet efter ett batteribyte och ljusstaken, den hittade jag inte sist jag var där men förhoppningsvis blir det ett köp nu.

Det ska bli ganska skönt att bara kunna strosa omkring och inte leta i sinne efter de saker man har uppskrivna på lappen. Istället kan jag bara ta det lugnt och kika på grejerna i lugn och ro.





110505



All ledig tid spelar jag Veronica Maggio's nya album "Satan i gatan". Vilken grym tjej hon är!

110503



Kan inte förstå att för bara 2 månader sedan var jag så less på snö att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Nu är det äntligen maj och man kan verkligen se hur mycket som händer ute i naturen.

Nu i maj händer det dessutom många roliga saker.

7 maj - Ikea tillsammans med mamma och syster
10-11 maj - Stockholm tillsammans med min syster
20 maj - Jag fyller 24 år
21 maj - Mia fyller år
28 maj - Mamma fyller år


Maj. Sköna maj.




110502



 

Veckans läsning: Vårlik av Mons Kallentoft



110502

Helgen då vi välkomnade våren gick väldigt fort. Trots jobb hela helgen hann jag med väldigt mycket.

Lördag: Jobb 8-16, sedan grillpremiär tillsammans med Peter & Mia och Stefan och Eleine. Sedan körde vi vidare mot Bjässviken där vi hälsade våren välkommen tillsammans med Tobbe, Långberg, Robert & Jenny och Kim & Lollo. Kring elva-tiden körde jag hem för att jobba dagen efter.

Söndag: Jobb 7:45-15, sen tacomiddag tillsammans med Peter & Mia och Stefan & Eleine. Efter middagen mötte vi upp Kim & Lollo på biografen för att se Water for Elephants. En väldigt bra film tyckte jag. Sen skildes vi alla åt och jag och Pär la oss i soffan och tittade på utröstningen av Big Brother.