160126


19 månader.
Elin har sedan förra gången släppt spärren med att klättra på stolar, för nu gör hon det hela tiden. Hon klättrar över allt! Nyfiken på världen. Roligast är att stå vid diskbänken och leka med vatten, en bra barnvakt när man ska laga middag samtidigt.
 
Hon har dessutom haft svinkoppor för första, och säkert inte sista, gången. Som tur var blev det bara några få vid munnen och insidan låren. Det kunde ju ha varit enormt mycket värre, i alla fall enligt de bilder jag fick fram då jag googlade "svinkoppor". Tips, gör inte det. Huvva. Men Elin var som vanligt förutom blåsorna så hon led då verkligen inte av det. Några dagar hemma från förskolan och sen var dom väck.
 
Hon har börjat intressera sig lite mer för barnprogram som vi sätter igång. Vi brukar ta en halvtimme att varva ner innan läggdags då vi slår igång något tecknat eller liknande. Mestadels har det blivit mumintrollet, mest för att jag tycker om det så himla mycket. Men oftast har hon myror i benen och vill inte sitta still, så det brukar mest bli jag som ligger kvar och tittar.
 
Hon älskar att vara ute i snön och leka. Åka snöskyffel, pulka, snowracer eller leka i den stora snöhögen vi har på gården. Synd bara att det varit så himla kallt i perioder då det verkligen inte gått att vara ute längre än 5 minuter.








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?