151124

 
Det här med julklappar till Elin är något vi funderat massor på. Förra året var hon så liten att vi skippade det helt från våran sida, det räckte med det hon fick av släktingar. I år har vi valt att köpa en julklapp att ha till julafton och istället sprida ut dom andra under en tid. Hon är för liten för att förstå vad jul och paket handlar om, så även i år kände vi att det räcker med det hon får på julafton av släktingar.
 
Oftast är det så att barnen drunknar i paket och hinner inte leka med allt och en del glöms bort där i högen. På det här sättet hinner hon uppskatta varje liten sak hon får av oss då hon hinner leka med det ett tag innan nästa sak kommer fram.
Nästa år kommer vi inte göra på det här sättet då vi inte vill lära henne att man kan få saker hela tiden.
 
Knopp pusslet med djurmotiv är något hon leker med varje dag. Hon kan lätena på djuren och har lärt sig att lägga pusslet helt själv. Plocklådan med olika klossar är en annan favorit, hon bär gärna lådan lite överallt, plockar och stoppar tillbaka samt provar stoppa in dom i rätt hål. Den gröna bilen är från när jag och min syster var liten och den roar små även idag.



Sandra

Åh vilken fin plocklåda! Var är den från?

Svar: Tack! Den är köpt från www.aliexpress.com : )
Johanna


Anonym

Vart har du köpt den randiga korgen? :)

Svar: Det är egentligen en tvättkorg från Clas Ohlson : )
Johanna







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?