130405

 
Vi har bestämt oss för att börja så smått med renoveringen av det kommande barnrummet. Det är tapeter som ska bytas ut, tak som ska målas och nytt golv ska in. Lite tidigt kan kanske tyckas, men vi har resonerat som så att lika bra att börja nu medan man har någorlunda ork och är något smidigare. Dessutom vet vi inte vad för slags barn vi väntar, det kanske har kolik eller behöver vård dygnet runt. Inte finns det tid eller ork att börja renovera då.
 
Iaf så är vi inne på den fina tapeten från Ferm Living. Den har funnits i mina tankar väääldigt länge, så det blir nog den. Sen är det givet att bebisen ska ha en stringhylla. Hattlampan är redan beställd och ligger i en låda här hemma. Osv osv. Det ska bli så himla roligt att inreda detta rum, att riktigt få leka ut alla barnsliga sinnen man har. Jag har ganska klart för mig hur det ska se ut, absolut inte för pluttinuttigt och sött utan tufft och lekfullt!



Carina

Va roligt! Du är ju såå duktig på de där med inredning också! :)
Ja tycker definitivt de är smart att göra de redan nu, sen finns ingen tid och har ni mycke tid över sen också så använd de till nått vettigare. ;)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?