100101

Gott nytt ar pa er alla!

Har ar klockan snart halv fyra pa eftermiddagen sa vi har firat fardigt.
Vi gick pa ett vietnamesiskt nyars party med buffe enbart med vietnamesisk mat. Vi gick alla darifran hungriga. De hade underhallning, isskulpturer, belysning i olika farger och karaoke. Vietnameser kan INTE sjunga.

Vi gick sen vidare i hopp om att finna nagot roligare. Vi hittade en bar vid stranden med massor av folk och turister dar vi slog oss ner. Dar hittade vi aven tva skellefteabor som vi stott pa tidigare sa vi firade nyaret med dom. Att fira nyaret har var inget speciellt, inga raketer eller liknande. Men dock anda en upplevelse.

Bade igar och idag har vi legat vid poolen och solat och badat. Jag har antagit en latt rod/brun nyans sa antligen ser man inte sa blek ut langre. Har ar riktigt varmt, vi ha ringen termometer men efter 5 minuter i solen svettas man ur alla porer. Mer behover vi inte veta.

Imorgon funderar vi pa att dra vidare till en annan stad, en mycket mindre. De stader vi besokt nu, Ho chi Minh och Nha trang ar exakt som Thailand, sa vi vill besoka nagot som ar mindre och inte alls sa turistanpassat.

Hoppas ni alla hade en riktigt bra nyarsafton!

Pa aterseende.









 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?