101205

Det är verkligen konstigt, att ens lediga helger går dubbelt så fort som dem man jobbar.

Fredag: Skola på morgonen, nu börjar sista provet närma sig! For sedan direkt till gymmet och sen hem för att storstäda lägenheten. Lite inslagning av julklappar, förberedelser av efterrätt och matlagning så var klockan kring 18.00 och Peter och Mia kom över på middag. Avslutade kvällen med Idol och den dåliga filmen Kommisarie Späck.

Lördag: Vi tog en lång och skön sovmorgon. Gjorde oss sedan klara för att handla resterande prylar inför tapetseringen av sovrumsväggen. Väl hemma började vi tapetseringen och vi blev återigen nöjda. Vi är grymma på att tapetsera! Ställde mig sedan och bakade sockrade saffransbullar. Efter middagen dök Stefan, Peter och Mia upp och vi bjöd på julfika och glögg. Såg även filmen Flickan från ovan.

Söndag: Ännu en skön sovmorgon. Gjorde mig sedan klar för ett styrkepass på gymmet. Blev sedan liggande i sängen för att läsa Harry Potter. Har börjat om att läsa dom och är nu inne på tredje boken. Efter middagen körde jag hem till mamma och pappa för att hälsa på där och bjuda dem på bullar. Pappa har åkt på lunginflammation så tänkte han behövde muntras upp.

Och det var min helg. Hur var din?







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?